search for: woes

Displaying 20 results from an estimated 397 matches for "woes".

Did you mean: does
2006 Apr 22
3
rjs woes, any hints?
...; --list.rhtml-- <p><%= link_to_remote(''+'', :url => {:action => ''new''}) %></p> <div id="my_form"><!-- x --></div> --------------- -- View this message in context: http://www.nabble.com/rjs-woes%2C-any-hints--t1492252.html#a4043981 Sent from the RubyOnRails Users forum at Nabble.com.
2014 Mar 26
2
Authentication woes, passwd standard install
...= pam } protocols = imap service auth { user = root } ssl_cert = </etc/ssl/certs/server.pem ssl_key = </etc/ssl/private/mail.key userdb { driver = passwd } -- View this message in context: http://dovecot.2317879.n4.nabble.com/Authentication-woes-passwd-standard-install-tp47265.html Sent from the Dovecot mailing list archive at Nabble.com.
2005 Dec 06
9
script.aculo.us AutoComplete Woes
I was wondering if someone could help me with an autocomplete problem. I have the autocomplete div receiving a <UL> that looks like: <ul> <li>Name<br>Email</li> </ul> When the user hits enter and the value is filled into the text field it''s putting both the name and email in the field. I just want the name. Funny this works in Firefox but
2020 Jan 22
2
permission woes on systemd
I'm running asterisk 16 on Fedora 31. If I start asterisk as user asterisk, all goes well. But if I start asterisk from systemd: asterisk[1411]: [Jan 21 19:36:47] ERROR[1411]: res_sorcery_config.c:320 sorcery_config_internal_load: Unable to load config file 'pjsip.conf' Jan 21 19:36:47 asterisk.riverside asterisk[1411]: [Jan 21 19:36:47] ERROR[1411]: config_options.c:710
2020 Jan 22
0
permission woes on systemd
...- Original Message ----- > From: "sean darcy" <seandarcy2 at gmail.com> > To: "Asterisk Users Mailing List, Non-Commercial Discussion" <asterisk-users at lists.digium.com> > Sent: Tuesday, January 21, 2020 9:22:28 PM > Subject: [asterisk-users] permission woes on systemd [..] > So why would starting asterisk as user asterisk work, but fail using > systemd ? > Have you checked SELinux? After creating the configuration files, did you run 'restorecon' on the appropriate asterisk directories? If not, the files are not labeled correctly...
2010 Nov 16
1
proctitle woes in 2.0.7 vs. 2.0.6
> Message: 7 > Date: Mon, 15 Nov 2010 16:45:34 +0000 > From: Timo Sirainen <tss at iki.fi> > Subject: Re: [Dovecot] proctitle woes with 2.0.7 vs. 2.0.6 > To: Clemens Schrimpe <csch at kiez.net> > Cc: Dovecot Mailing List <dovecot at dovecot.org> > Message-ID: <1289839534.1764.138.camel at kurkku.sapo.corppt.com> > Content-Type: text/plain; charset="UTF-8" > > On Sat, 2010-11-13...
2005 Nov 02
2
PXE boot woes
Hello list, I need to load windows automatically. I have Argon Technologies CMS (Client Management Systems). http://argontechnology.com I have always had problems with this product because it uses the old MS DOS NET Client 3.0 with a LAN manager stack to copy the files from a Microsoft share. What I need is a Linux boot floppy that will remove partition 1 and re-create it then format
2011 Jan 09
3
Mail list Woes?
Anybody notice log delays in this list, and very small amount of traffic? -------------- next part -------------- An HTML attachment was scrubbed... URL: <http://lists.digium.com/pipermail/asterisk-users/attachments/20110109/576a9b0e/attachment.htm>
2010 Apr 03
1
partition woes (mapper/isw_bdihgcgahe_Volume0p2)
Hi, I found 2 identical drives lying around and put them into a system. When booting from a Centos 5.x installer, and when being presented with the formatting option (disk druid), it says I have 1 volume of; mamapper/isw_bdihgcgahe_Volume0p2 I can't seem to get rid of it. I have 2 physical disks but disk druid is seeing 1 volume thats the same size as one of the 2 identical
2014 Nov 24
2
pxelinux efi64 boot woes on hyper-v gen 2
...ox, VmWare seem to have the same EFI boot code & output the same error message. Probably not a problem for the syslinux mailing list. Luke -----Original Message----- From: Luke Ledgerd Sent: Monday, November 24, 2014 3:06 PM To: 'syslinux at zytor.com' Subject: pxelinux efi64 boot woes on hyper-v gen 2 I'm trying to boot pxelinux from a hyper-v generation 2 (efi 64), but I keep getting NBP Filename bootx64.efi NBP Filesize 0 bytes and of course it doesn't boot from the startup screen The thing is the tftpserver works fine with pxelinux.0 and bios mode, and I can use a u...
2014 Nov 27
0
pxelinux efi64 boot woes on hyper-v gen 2
...ortrange 1024-65535 and dst portrange 1024-65535)) This should be the easiest filter and can be done on the tftpd system. > -----Original Message----- > From: Luke Ledgerd > Sent: Monday, November 24, 2014 3:06 PM > To: 'syslinux at zytor.com' > Subject: pxelinux efi64 boot woes on hyper-v gen 2 > > I'm trying to boot pxelinux from a hyper-v generation 2 (efi 64), but I keep getting NBP Filename bootx64.efi NBP Filesize 0 bytes and of course it doesn't boot from the startup screen > > The thing is the tftpserver works fine with pxelinux.0 and bios mode,...
2014 Apr 21
3
[LLVMdev] PassManager Woes
"Daniel Stewart" <stewartd at codeaurora.org> writes: > You haven't mentioned if your passes are implementers of an interface > (like AliasAnalysis). No, they're just regular FunctionPasses. > What seems to matter as far as having a pass free'd from memory are > the LastUsers. The LastUsers are set by required passes. So if a pass > says it requires
2005 Sep 26
3
re: DTMF woes, continued
Hi Yair, Please let me if you managed to fix the DTMF tone issue, which you were experiencing couple of months ago. If not can you share any advancement. I'm currently experiencing the same issue, I can make outbound calls but DTMF will not work when dialing IVRs. My configuration is asterisk@home 1.5, registering to Voip provider (Symbio), codec is g.729 and dtmf mode is set to rfc2833.
2010 Sep 19
2
GRUB woes: GRUB Hard Disk Error
Hello all, I am attempting to install CentOS 5.5 on a recently donated home server (was Windows). I've tried installing twice; first, separating /boot, swap, /, /var, /usr and /home into different partitions, the second time choosing default layout. Both times have resulted in "GRUB Hard Disk Error" upon boot. About the hard disk, it is a Seagate SATA drive. I
2008 Sep 15
2
samba migration woes
I am trying to migrate samba from a box with Mandrake 10.1 with Samba 3.0.10 to a new box running CentOS 5.2 with Samba 3.0.28. The two versions of samba are too differnet to simply copy the config and tdb files over to the new box and the Mandrake box won't upgrade past 3.0.10. I could really use some suggestions. Thanks Greg
2003 Jun 11
3
more on PXELinux confiuration file woes
I performed an experiment in which I had dhcpd specify a named file ("foo") instead of one based on a client's MAC address. Lo and behold, the same problem occured. The PXE stack requested and was served the right file, the kernel loaded as did the initrd. But again, the boot sequence stopped at "Ready." Keep in mind that the contents of the file are the same as was in the
2006 Feb 21
1
Dovecot lda woes
Having some painful problems with the dovecot lda and getting it to (a). Just work (b). Work with sendmail This is how I have dovecot setup (appropriate dovecot.conf snippets included) protocol lda { module_dir = /usr/local/lib/dovecot/lda postmaster_address = postmaster at bradphinney.com auth_socket_path = /var/run/dovecot-auth-master } auth default {
2005 Apr 28
2
fixme woes
Here is a sample of some of the error messages I got when running an application called CClient (a chess client). fixme:richedit:RichEditANSIWndProc EM_EXLIMITTEXT: stub fixme:richedit:RichEditANSIWndProc EM_HIDESELECTION: stub fixme:richedit:RichEditANSIWndProc WM_STYLECHANGING: stub fixme:richedit:RichEditANSIWndProc WM_STYLECHANGED: stub fixme:richedit:ME_ReleaseStyle all style references
2014 Sep 10
2
[LLVMdev] SVN infrastructure woes
Hi, I noticed that recently our bots have been failing more than usual on SVN connection problems: Updating '.': svn: E175002: Unable to connect to a repository at URL 'http://llvm.org/svn/llvm-project/lnt/trunk' svn: E175002: Server sent unexpected return value (502 Bad Gateway) in response to OPTIONS request for
2014 Sep 10
2
[LLVMdev] [cfe-dev] SVN infrastructure woes
On 10 September 2014 12:30, Dan Liew <dan at su-root.co.uk> wrote: > llvm.org seemed to be completely down this morning. It came up again > around 1127 (UTC+1). Yes, and this seems to be going on for quite a few weeks already. Maybe we need to be using the git mirror for the bots? cheers, --renato