similar to: update to Centos7.4: Failed to open \EFI\BOOT\grubx64.efi - Not Found

Displaying 20 results from an estimated 1000 matches similar to: "update to Centos7.4: Failed to open \EFI\BOOT\grubx64.efi - Not Found"

2018 Jan 12
1
update to Centos7.4: Failed to open \EFI\BOOT\grubx64.efi - Not Found
----- Oorspronkelijk bericht ----- Van: "Adrian Jenzer" <a.jenzer at herzogdemeuron.com> Aan: "CentOS mailing list" <centos at centos.org> Verzonden: Dinsdag 9 januari 2018 16:56:57 Onderwerp: Re: [CentOS] update to Centos7.4: Failed to open \EFI\BOOT\grubx64.efi - Not Found -----Original Message----- From: CentOS [mailto:centos-bounces at centos.org] On Behalf Of
2018 Jan 09
0
update to Centos7.4: Failed to open \EFI\BOOT\grubx64.efi - Not Found
-----Original Message----- From: CentOS [mailto:centos-bounces at centos.org] On Behalf Of johan.vermeulen7 at telenet.be Sent: Dienstag, 9. Januar 2018 16:34 To: CentOS mailing list Subject: [CentOS] update to Centos7.4: Failed to open \EFI\BOOT\grubx64.efi - Not Found Hello All, updating from Centos7.3 to Centos7.4 rendered one of our laptops unbootable. EM: Failed to open
2016 Aug 19
2
GRUB 2 dumps to grub prompt when installed on >4TB disk
----- Original Message ----- | On Thu, Aug 18, 2016 at 11:57 AM, James A. Peltier <jpeltier at sfu.ca> wrote: | > Hi All, | > | > I have a Dell R710 that has 6x1TB in a RAID-5 configuration. | | | This is hardware RAID 5? Because it's pretty screwy how this ends up | working when using software RAID and might take additional | troubleshooting. Yes, it's a Dell R710XD |
2017 Sep 15
2
libimoblidevice prevents updating to Centos7.4
> Date: Friday, September 15, 2017 05:34:11 -0500 > From: Johnny Hughes <johnny at centos.org> > > On 09/15/2017 03:06 AM, johan.vermeulen7 at telenet.be wrote: >> Hello All, >> >> this problem occured both before the release with CR repo and now >> after the release. I have 150 laptops running Centos7 / MATe, >> including my own
2016 Aug 22
2
GRUB 2 dumps to grub prompt when installed on >4TB disk
----- Original Message ----- | On Fri, Aug 19, 2016 at 4:59 PM, James A. Peltier <jpeltier at sfu.ca> wrote: | > | > | > ----- Original Message ----- | > | On Thu, Aug 18, 2016 at 11:57 AM, James A. Peltier <jpeltier at sfu.ca> | > | wrote: | > | > Hi All, | > | > | > | > I have a Dell R710 that has 6x1TB in a RAID-5 configuration. | > | | > | |
2012 Jul 02
4
Xen EFI boot how to?
I have a IBM System x3600 series server with UEFI. I managed to compile the xen EFI (xen-4.2-unstable.efi). The machine is currently running Ubuntu with grub2. I can see a grubx64.efi in /boot/efi/EFI/ubuntu/grubx64.efi Where should I put the xen efi ? I tried creating a efi/EFI/xen/xen-4.2-unstable.efi and added it as a boot option using efibootmgr. All I get in
2016 Aug 18
2
GRUB 2 dumps to grub prompt when installed on >4TB disk
Hi All, I have a Dell R710 that has 6x1TB in a RAID-5 configuration. When installing CentOS 7 using the full disk capacity and booting in UEFI mode the machine dumps me into a GRUB rescue mode prompt. error: disk `,gpt2' not found Entering rescue mode... grub rescue> If I use the PERC RAID controller to make the disk smaller ROOTDISK volume of 100GB in size and then a DATA volume
2020 Jul 31
3
8.2.2004 Latest yum update renders machine unbootable
I am running an Intel x64 machine using UEFI to boot an SSD. Installing the latest yum update which includes grub2 and kernel 4.18.0-193.14.2.el8_2.x86_64 renders the machine unbootable, blank screen where grub should be, no error messages, just hangs. After some hours I managed to modify another bootable partition (containing older software) and boot it from there. After that, I? found out
2018 Feb 01
5
Re-enable grub boot in UEFI (Windows took over it)
Hello there, Dell XPS-15-9560 laptop (SSD drive, UEFI, secure boot off).. Windows 10 pre-installed, CentOS7 installed in a separate partition and running for months w/o issue. Don't know what happened but at reboot yesterday (not even booted in Windows, just rebooted), grub has disappeared, booted in Windows by default, which apparently has taken over the UEFI boot. By booting from a
2017 Oct 20
4
scp setup jailed chroot on Centos7
Dear all I'm looking for instructions on how to setup a jailed chroot directory for user which needs to upload via scp to the server. Especially I miss clear instructions about what needs to be in the jailed directory available, like binaries, libraries, etc... Without jail I get it to work, but I want to prevent user downloading for example /etc folder from the server. Does anybody have
2017 Sep 15
4
libimoblidevice prevents updating to Centos7.4
Hello All, this problem occured both before the release with CR repo and now after the release. I have 150 laptops running Centos7 / MATe, including my own laptop. We have these repo's enabled: repo id repo naam status base/7/x86_64 CentOS-7 - Base 9.591 beid-release/7 Belgian eID package archive 68 epel/x86_64 Extra Packages for Enterprise Linux 7 - x86_64 11.904
2014 Sep 07
0
Bug#703586: Bug#703586: Xen fails to boot Linux dom0 under UEFI
On Sun, 2014-09-07 at 00:02 +0200, John Keates wrote: > How do I assist with getting this in for Jessie? > > I have this working in a fairly easy setup, it basically only requires > the pep target to be on for debian?s Xen package, What is "pep"? > and a tiny bit of infrastructure to get xen.efi, vmlinuz, an initrd > and a xen.cfg on to the ESP partition and letting
2019 May 30
2
UEFI boot manager sequence problems HP Envy
On Tuesday 28 May 2019 19:52:02 Jonathan Billings wrote: > I suggest running 'blkid' and 'efibootmgr -v', and double-check that > the UUID for the CentOS boot entry matches the UUID of the EFI disk. > > You can delete and recreate the boot entry with 'efibootmgr', which > will likely solve the problem. > > It depends on the UEFI implementation, but
2016 Mar 21
4
uefi built from tiancore via edk2 can't persist boot changes
Apologies if this has been gone over, but I believe I have checked the intertubes more than a bit..... I am using libvirt and have vms booting under an OVMF.fd to use an efi firmware. I can create vms, linux ubuntu, and they will boot up. However, everytime I reboot am I dropped into the default efi shell provide by the tianocore build. Then I must walk the FS to the booting efi app and run, in
2018 Nov 20
2
rescue - UEFI revert to BIOS boot - how?
hi guys I have a box on which UEFI boot has gone haywire and instead of boot it power the box down, that is before even going to grub2. (displays some error message) I if change to BIOS boot then I can start Centos' rescue - my question is: how can I rescue, re-build grub so it would boot from tradition BIOS? many thanks, L.
2016 Apr 21
2
Apache logs missing
Hi all I just saw that I miss some log files in /var/log/httpd. There is a gap in January/February2016, no logs are available for this period. It seemed to work fine with the earlier logs as you can see. Has someone an explanation for this? It's a Centos 7.2 VM with Apache 2.4 running ownCloud only. Default logrotate config. -rw-r--r-- 1 root root 3367604 Apr 20 16:12
2016 Sep 14
2
HP Envy EFI problem after BIOS update
I had to boot my HP Envy into Win8 for the first time in ages this morning. When I did that, it installed some updates including a BIOS update. Once this was all done, once again the GRUB boot menu was gone and it booted straight into Win8. Using the advanced boot manager options in Win8 I managed to get the EFI boot menu up and chose Ferdora 21. It was only after Fedora failed to boot that
2016 Dec 26
2
Centos7.3-Mate
Hello All, I have this problem starting Centos7.3 - the official name escapes me at the moment. I often install Centos7 Minimal, then X Window System, then Mate desktop. This last step gives me trouble, and I have to run # yum groupinstall mate --skip-broken output: skipped packages: NetworkManager-I2tp ldns libreswan unbound-libs xl2tpd I realise this is probably an issue for EPEL
2017 Sep 15
0
libimoblidevice prevents updating to Centos7.4
----- Oorspronkelijk bericht ----- Van: "Richard" <lists-centos at listmail.innovate.net> Aan: "CentOS mailing list" <centos at centos.org> Verzonden: Vrijdag 15 september 2017 13:03:27 Onderwerp: Re: [CentOS] libimoblidevice prevents updating to Centos7.4 > Date: Friday, September 15, 2017 05:34:11 -0500 > From: Johnny Hughes <johnny at centos.org>
2019 May 30
1
UEFI boot manager sequence problems HP Envy
On Thursday 30 May 2019 13:16:37 Jonathan Billings wrote: > This is all I was asking you to check. See the PARTUUID in the output > of blkid? PARTUUID="14c4ac1d-abd8-4121-84ee-c05a825920de" > It matches the UUID of the boot entry: > HD(2,GPT,14c4ac1d-abd8-4121-84ee-c05a825920de,0x145800,0x6400\0)/File(\EFI\centos\shim.efi) > > I do see you have 4 separate boot